Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

höst, känsla = normal, kompressionstights, träningsdagbok

Fyra kilometer med stela vader

Det blir inte mycket löpning nu när det finns ett så litet fönster mellan jobbet och mörkret lägger sig. Idag blev veckans första runda. Fem plusgrader och stark blåst fick mig att ta på både långa tights och långärmat. Trött på buggandet med Sony Smartwatch 3 så tog jag iPhonen i handen och sprang iväg. Det var kallt. Frös direkt, men tänkte att det förhoppningsvis skulle bli bra efter 10 minuter när jag kommit in i det. Det gjorde det faktiskt aldrig. Det var kallt hela tiden idag. Nu har det blivit höst på allvar.

Redan från första steget var jag också stel i vaderna. Kanske berodde det på att jag hade mina långa kompressionstights eller så var det bara en seg dag för det släppte heller inte under hela rundan. Första tre km sprang jag i cirka 4:50 och den sista gick på 4:30.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 3980 m
  • Löptid: 00:19:12 tim/min/sek
  • Hastighet: 12.44 km/timme
  • Tempo: 04:49 min/km
  • Förbränning: 289 cal

Kommentera

Tema av Anders Norén