Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Bokhultet, känsla = normal, New Balance Minimus Trail, Stel vad, träningsdagbok

Veckosummering – projekt fyra

Har just sprungit veckans sista runda. Ambitionen var att springa fyra km och göra lite övningar varje dag. Det har jag inte lyckats med. Igår åt jag raggmunkar och det är synonymt med diarre så igår stod jag över att springa och gick istället. I tisdags steg jag snett och stod också över, men annars har det blivit en runda om dagen.

Idag hittade jag mina bortglömda minimus trail i garderoben och kompenserade lite för gårdagen med att springa sex rätt snabba kilometer(4:46 i snitt). Inledningsvis hade jag lite känning i den stela punkten i vänstervaden som krånglade i vintras, men det blev lite bättre mot slutet. När jag kom hem spökade magen lite så jag skippade övningarna.

Hur blev då utfallet av veckan? Första erfarenheten var att utfallsstegen var mycket tyngre än väntat. Plankan hade räknat med skulle vara tuff då jag aldrig varit magstark förr. Som helhet har veckan kännts bra. Även om det bara varit korta moment med flyt så har det ändå känns lite upplivande att spendera merparten av rundorna i tempo i närheten av 4:30 igen.

Fortsätter experimentet en vecka till.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 6040 m
  • Löptid: 00:28:48 tim/min/sek
  • Hastighet: 12.58 km/timme
  • Tempo: 04:46 min/km
  • Förbränning: 438 cal

Kommentera

Tema av Anders Norén