Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

2XU PWX korta tights, Inov-8 Trailroc 235, känsla = normal, mysbyxor, regn, träningsdagbok

5,7 blöta gråa kilometer

Sprang min första runda efter massagen och enligt den nya planen idag. Det var grått, kallt och småregnade. Inget kul alls, men det var som det var. Hur var löpningen då? Tja, joggade fem kilometer på 5:30 min/km i snitt. Vaden kändes ok så jag lyfte blicken och sprang med det steget som det känns att kroppen egentligen trivs bäst med. Inte forcerat på något sätt utan bara där benen flyter fram. Jag trodde jag hade en kilometer kvar hem, men det visade sig bara vara 700 meter. Min naturliga idealfart landade då på strax under 4:30 min/km i snitt. Får se hur det blir i morgon, men planen var att köra minst fyra såna här kortare pass per vecka nu och se om vaden och kroppen svarar bättre på det än senaste tidens enstaka milrundor här och där.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 5710 m
  • Löptid: 00:30:32 tim/min/sek
  • Hastighet: 11.22 km/timme
  • Tempo: 05:20 min/km
  • puls: 165 slag/min
             är 86% av maxpuls och 80% av HRR
  • Förbränning: 516 cal

Kommentera

Tema av Anders Norén