naturligasteg

Steg för steg, krona för krona, en löpares kamp mot cancer

massage, muskelknutar, Vibram Fivefingers Bikila LS

Ont ska med ont fördrivas

Var hos massören ikväll för att försöka få bukt med strulvaden. Kände mig förvånansvärt nervös när jag var på väg dit i bilen. Kändes som inför en match när jag var aktiv i volleyboll förr. Varför, det var ju bara massage. När Maria väl började knåda så förstod jag vad nervositeten kom från. Fan vad ont det kan göra att massera ut muskelknutar.  Jag hade glömt det, men mitt undermedvetna hade det inte. Nåja, om någon vet hur man löser sån’t här så är det nog någon som springer så mycket om hon gör. Hela källaren var full med medaljer i långlopp och ultror. När hon ändå var igång hittade hon ett par ömma punkter under fötterna också som hon undrade över. Tur att man har en blogg att gå tillbaka till och kolla upp hur det egentligen låg till med den gamla låsningen i hålfoten. Som en del av kuren ingick lite råd. Hon tyckte att det kunde vara värt att gå tillbaka till min tidigare träning med färre och kortare pass som jag funderat på lite ett tag. Det kan passa bra nu när det ändå är för mörkt att springa runt sjön att ta några korta sexkilometare runt på de upplysta cykelvägarna. I morgon skulle jag känna mig helt mosad varnade hon för. Huga…

Kommentera

Tema av Anders Norén