Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

diffus lättare smärta, känsla = tung, Södra Bergundasjön runt, Stel vad, träningsdagbok, vadskada, Vibram Fivefingers Bikila LS, vinter

Veckans mil

Det är jämna plågor nu. Inte på Euskefevrats sätt, men välbekanta småbekymmer som mörker, kyla, tidsbrist och småskador har pressat ner mig på sparlåga. Jag har ihop knappt en mil per vecka i en månad och den här veckan följde temat.

Denna lördagen blev också en dryg mil runt sjön. Med den här låga träningsdosen hade jag hoppats bli sv med stelheten i vaden, men icke. Den var med mig hela rundan och fick mig att kontakta massör när jag kom hem. Hoppas få bort det problemet så det räcker med att kämpa mot mörkret och kulan sen.

    Löpningen i siffror

  • Distans: 11320 m
  • Löptid: 01:01:43 tim/min/sek
  • Hastighet: 11.01 km/timme
  • Tempo: 05:27 min/km
  • puls: 169 slag/min
             är 88% av maxpuls och 83% av HRR
  • Förbränning: 1088 cal

Kommentera

Tema av Anders Norén