Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

sällskapslöpning, Södra Bergundasjön runt, träningsdagbok

Retroaktiv träningsrapport

När jag startade den här bloggen var det för att skriva träningsdagbok. Och i en sådan ska alla pass med, bra som dåliga, annars kan man inte gå tillbaka och se någon trend. Nu efter ett par år har jag lärt mig att det är fruktansvärt svårt att hitta några trender i min löpning. Det är svårt att hitta något i statistiken i Runmeters loggfiler, trots att det är en utmärkt app och ännu svårare här i min träningsblogg. Det finns inget enkelt sätt att se korsreferenser mellan data, upplevelser och händelser. Så häromdagen gjorde jag ett avsteg från principen att blogga om alla pass. Jag sprang en oinspirerande, seg och händelselös runda på fyra kilometer. Det enda som som möjligen var intressant med den var att jag sprang unplugged utan musik eller pulsband. Den var så händelselös att jag skippade att skriva om den.

Idag fick jag sällskap av en gammal vän på besök. Vi sprang min vanligaste runda runt Bergundasjön. Han har sprungit massor av lopp och gjort halvmaran runt 1:25 så jag funderande på om han skulle opponera sig mot mig snackesnigeltempo runt 5:30 min/km. Om han tyckte att det var för slött så sa han inget om det för vi pratade om allt möjligt, men tempot kom aldrig upp. Även idag gick det att springa i korta tights, höstvärmen överraskar positivt ännu.

4 Kommentarer

  1. Fredrik

    Tack för ett fint löppass på den härliga rundan. Snackesnigeltempo är väldigt trevligt och ska inte underskattas ☺

  2. Roligt med lite sällskap. Men du har missuppfattat det: Snackesnigeltempo är åtminstone 1 minut långsammare per km. 😉

Kommentera

Tema av Anders Norén