Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Inov-8 Trailroc 235, Kalahöjden 980m, träningsdagbok

Stel runda i regnet

IMG_1765.JPGHar jobbat med att lägga om gatstenen på gången till huset ett par dagar. Ryggen och vaderna blev möra av det så löpningen fick vänta till idag. Gav mig ut i regnet i stilla lunk. Redan från första steget kände jag en stelhet i vänster vad.

När jag startade såg jag en löpare som liknade Robban komma löpande. Höll uppvärmningsfart och väntade in honom. När han kom ikapp var det någon annan. Jag hakade på och sprang efter i två kilometer i ca 5fart, sen svängde han av. Jag fortsatte bort mot Kalahöjden i den regnvåta skogen. Redan när jag startat hade jag känt en stelhet i vänster vad. Hade hoppats att det skulle släppa, men det gjorde det inte. Så jag tog bara ett lugnt varv runt Kalahöjden och sen vände jag hem. Under den åttonde och nionde kilometern övervägde jag att slå av och gå hem. Det gjorde jag aldrig och tog mig runt dagens 9 km på 48 min.

2 Kommentarer

Kommentera

Tema av Anders Norén