Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Bokhultet, Elektrolyt tabletter, Hetta, Inov-8 Trailroc 235, Jaybird Freedom Sprint, Kalahöjden 980m, Kalahöjdenskogen, pulsmätning, Runmeter, sportdryck, träningsdagbok, värme

Svettigt!

Avbröt snickarjobbet när det började regna på eftermiddaggen. Kände mig väldigt trög och seg i åskvärmen, men tvingade mig ut att springa. Med hänsyn till sommarvärmen stoppade jag i en elektrolyt i drickapåsen idag.

Höll min vanliga fart på drygt fem min/km och termometern visade 24 grader, men det kändes som den varmaste och svettigaste rundan någonsin. Svetten rann i floder och min iPhonelurar gled runt i öronen hela tiden.

Enligt runmeter var luftfuktigheten bara 53% idag. Kollade i loggen och hittade en runda då luftfuktigheten skulle ha varit 82%. Känns helt orimligt så jag undrar var appen hämtar de siffrorna från.

Jobbigt som tusan idag trots låg fart och låg puls runt 155 bpm. Kändes ovanligt skönt att komma hem och sluta springa.20140727-190146-68506212.jpg

Kommentera

Tema av Anders Norén