Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

fotproblem, Inov-8 Trailroc 235, Jaybird Freedom Sprint, Kalahöjden 980m, Kalahöjdenskogen, Löpning, trailrunning, träningsdagbok

Efter regn kommer sol

regnbladIgår spöregnade det och idag kom det också ett ösregn på eftermiddagen. När åskan var förbi drog jag ut på en löprunda. Omgående började musiken hacka i lurarna. Så jag stod och avinstallerade appar, bytte spellistor och krånglade en stund. Till slut bestämde jag mig för att göra en total omstart av iPhonen. Medan jag väntade på omstarten kom solen fram och när iPhonen startats om igen flödade musiken utan hack. Jag gav mig glatt iväg med normala steg i femfart.

Höll min femfart första kilometerna. Benen var piggare än sist, men vänster hålfot krampade. Malde på i min femfart genom bokskogen och ett varv på min eremitrunda runt Kalahöjden, men foten fortsatte krampa så jag nöjde mig med ett varv. Med två kilometer kvar hem ökade jag farten till drygt 4:30. Mindes inte mitt gamla PB och blev glatt överraskad av att dagens 44:29 var nytt PB med cirka 2 minuter på den här rundan.

Kommentera

Tema av Anders Norén