Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

2XU Elite korta tights, Bokhultet, Inov-8 Trailroc 235, Kalahöjdenskogen, trailrunning, träningsdagbok

Samma nia med mindre njutning

Umgicks tidigare i veckan med tanken att köra ett riktigt rejält långpass i helgen. Idag hade varit rätt dag. När jag började springa kände jag dock omgående att det inte var det. Så det blev bara transport till Bokhultetrundan, ett varv och så hem. Vaderna var möra från första steget och det lättade aldrig. Helt omedvetet gick jag ut första två i 4:40-tempo idag också, sen blev det 5:30 på de dryga fyra kilometerna i bokskogen och sedan 5:00 sträckan hem igen. I morgon blir det på sin höjd en återhämtningsrunda. Sprang i 2XU Elite idag och än en gång bekräftades att jag tycker de stryper mina lår lite väl mycket.

2 Kommentarer

  1. Du har ingen jääääätte-långsam löparkompis som kan springa med dig de första 2-3 km? 😉

Kommentera

Tema av Anders Norén