Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Fotboll, fotproblem, skadeuppehåll

Ännu en onödig skada

Satte upp fotbollsmål till grabben förra veckan. Igår var vi nere och provspelade lite. Vi provade lite olika övningar som jag hittat på Youtube. För att visa drog jag på ett par skott mot tomt mål. Gick fint med ett par lösa skott de första två övningarna. När jag skulle visa den tredje och sista övning drog jag i ett skott. Med full fart träffade jag den lilla bollen för långt fram på foten och för mycket uppifrån. Kände att det knäckte till inne i foten. Det gick bra att stödja på foten, men det gjorde ont att höja eller sänka tårna. Så jag hoppade över min tilltänkta löprunda igår. Samma känsla fast värre idag. Stödja är inga problem, men det gör ont om jag vinklar foten upp eller ner. Så jäkla onödig skada.

Kommentera

Tema av Anders Norén