Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

barfotalöpning, Konditionsträning, Löpning, motion, Terränglöpning, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

Knappt 7 km hinder unplugged

Har fortfarande inte lyckats starta om Runmeter som hakade upp sig vid gruspasset i förmiddags så jag lämnade iPhonen hemma på dagens löprunda. Eftersom det var strålande solsken bejakade jag apan i mig och gav mig iväg i shorts och Vibram Speed. Kastade ett öga på klockan och satte iväg på min runda till bokskogen. Efter tre kilometer tyckte det kändes hårt i fötterna så jag tog en extrasväng ner på de mjuka stigarna vid sjön. Det visade sig vara intressantare än jag räknat med. Först fick jag hoppa över ett par nedfallna träd. Sen kutade jag utanför stigen för att runda en vattenpöl. Trampade på en del otrevliga grenar och bestämde mig för att inte runda nästa pöl. Den pölen visade sig vara knädjup, lerig och kanske 30 meter lång. Efter den blev det hopp över ett par träd till. Det var verkligen en hel del hinder att passera. Jobbigt, men kul. Kämpade mig upp för sista backen till huset och störtade in i köket för att se på klockan. Dagens runda tog cirkus 36 minuter. En del säger att de lyssnar på fåglarna när de springer. Ska jag höra fåglarna får jag nog gå för jag hör bara mitt eget flåsande, vilket jag tycker bidrar till att stressa upp mig och få det att kännas extra jobbigt. Tystnad är nog inget för mig, arbetsmusik lättar upp. Nästa runda får iPhonen följa med igen.

Kommentera

Tema av Anders Norén